Woningontruiming Zoetermeer

Duurzame & professionele woningontruiming

Woningontruiming in regio Zoetermeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn de specialist op het gebied van duurzame en professionele ontruimingen. Het maakt niet uit of het gaat om een bedrijfspand, zorgkamer, woning, garagebox of tuin; voor elke ontruiming hebben wij vakmensen. Wij werken enkel met professionele en ervaren ontuimers. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en het juiste materiaal om de ontruiming mogelijk te maken. Hierdoor durven wij ook te zeggen dat we streven naar een ontruiming binnen een dag. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en weet u dat het snel, discreet en op een professionele manier gebeurt.

Woningontruiming Zoetermeer

Duurzaam

Wij willen graag meewerken aan een betere samenleving en een beter milieu. Vandaar dat al onze ontruimingen op een duurzame manier gebeuren. Hoe we dat doen? Weggooien vinden we zonde. Daarom werken wij samen met goede doelen en maatschappelijke sociale instanties. Bruikbare goederen, bruikbaar meubilair en bruikbare inboedel komt dankzij hen bij de minderbedeelden in onze maatschappij terecht. Natuurlijk zijn er ook spullen onbruikbaar. Kapot meubilair, kapotte vloerbedekking of laminaat en kapotte goederen recyclen wij op een duurzame manier. Dat betekent dus dat als u een ontruiming bij ons laat gebeuren u ook meewerkt aan een beter milieu en uw medemens helpt. Waar wacht u nog op? Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Het duurzaam ontruimen van een woning
 • Het duurzaam ontruimen van een bedrijfspand
 • Het duurzaam ontruimen van een zorgkamer
 • Het duurzaam ontruimen van een garagebox
 • Het duurzaam ontruimen van een tuin
 • Het afvoeren van afval
 • Het recyclen van onbruikbare goederen
 • Het hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
 • Het bezemschoon opleveren volgens specificatie woningbouwvereniging

Ook voor een huisontruiming in de omgeving van bijvoorbeeld Roosendaal en Rotterdam kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland.

Wij begrijpen dat een ontruiming van een zorgkamer, bedrijfspand, woning, tuin of garagebox vaak plaatsvindt bij keerpunten in het leven. Het overlijden van een dierbare, een verhuizing naar het buitenland of een verzorgingstehuis, een echtscheiding of juist het samenwonen met een partner of faillissement van een bedrijf. U zit er dan niet op te wachten dat de ontruiming een week duurt. Daarom streven wij ernaar dat de ontruiming binnen een dag klaar is. Om dit te realiseren werken wij alleen met vakmensen. Na de ontruiming is het pand klaar om opgeleverd te worden in zijn originele staat.

De ontruimers halen meubilair en goederen naar buiten, voeren het afval af, strippen de ruimte van vloerbedekking of laminaat en laten het pand bezemschoon achter. Zo bent u klaar om hem in zijn originele staat op te leveren. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De contactgegevens staan bovenaan de pagina onder de button ‘contact‘.

Wij werken Landelijk

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Gratis Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Hulp bij woningontruiming

  Huis leeg laten halen in 1 dag?

  Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Call Now Button