Woningontruiming Den Haag

Woningontruiming Den Haag nodig? Neem contact op:

BEL 085-065 54 97

Woningontruiming in Den Haag

Een woningontruiming in Den Haag of omgeving gezocht waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame technieken? Zoek dan niet verder, wij helpen u graag! De bruikbare goederen en het bruikbare meubilair komt via goede doelen en maatschappelijke instellingen bij de minderbedeelden en de onbruikbare goederen worden op een duurzame manier gerecycled. Dat is hoe wij van duurzaam-woningontruiming.nl werken. Wij leveren het pand altijd op volgens de specificatie van de woningbouwvereniging. Om dit te realiseren werken wij alleen maar samen met professionele, ervaren en enthousiaste ontruimers. Duurzaam-woningontruiming heeft de kennis en ervaring, maar ook het juiste materiaal en contacten bij sociale instellingen en goede doelen. Zo kunnen wij u altijd duurzaam te hulp staan.

Woningontruiming Den Haag

Duurzame woningontruiming Den Haag

Het ontruimen van een woning, bedrijfspand, garage of zorgkamer in Den Haag gebeurt bij ons snel, effectief en professioneel. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken om bijkomende zaken; wij regelen alles voor u. Aan het eind van de klus is de vloerbedekking verwijderd, het meubilair eruit en het pand bezemschoon achtergelaten. Dus waar wacht u nog op? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons voor een duurzame woningontruiming in Den Haag.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Duurzaam ontruimen van een woning, bedrijfspand, zorgkamer, garagebox en tuin
 • Afvoeren van afval
 • Recyclen van onbruikbare goederen
 • Hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
 • Bezemschoon opleveren volgens specificatie woningbouwvereniging

Ook voor een huisontruiming in de omgeving van bijvoorbeeld Dordrecht en Rotterdam kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland.

Service bij Woningontruiming

Als er een huisontruiming in Den Haag plaats moet vinden, gebeurt er meestal iets groots in het leven. Het overlijden van een dierbare, het verhuizen naar het buitenland of een verzorgingstehuis, een scheiding of juist het gaan samenwonen met je partner of het faillissement van een bedrijf. Bij al deze zaken neemt Duurzaam-woningontruiming.nl de zorg over het pand bij u uit handen. Woningontruiming Den Haag nodig? Wij regelen alles. Aan het eind van de klus is de woning, de garagebox, de zorgkamer of het bedrijfspand bezemschoon, de goederen zijn op een duurzame manier verwerkt en de plek is klaar om op te leveren in originele staat. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contactinformatie onder het knopje ‘contact‘ bovenin.

Wij werken Landelijk

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Gratis Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Hulp bij woningontruiming

  Huis leeg laten halen in 1 dag?

  Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Call Now Button