Woningontruiming Dordrecht

Woningontruiming Dordrecht nodig? Neem contact op:

Bel 085-065 54 97

 

Duurzame woningontruiming Dordrecht

Een woningontruiming in Dordrecht en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hét bedrijf gespecialiseerd in professionele en duurzame ontruimingen. Zowel woningen, als garageboxen, zorgkamers, bedrijfspanden en tuinen. Wij werken snel, discreet en effectief. Onze ontruimers hebben allemaal al geruime jaren ervaring en beschikken over de juiste kennis en materialen om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen. Want wat de reden ook is: wij begrijpen dat het ontruimen van het pand snel moet gebeuren. Daarom streven wij ernaar de woningontruiming in Dordrecht binnen 1 dag plaats te laten vinden. Als de klus afgerond is, is uw pand klaar om in zijn originele staat opgeleverd te worden.

Woningontruiming Dordrecht

Goede doelen en maatschappelijke instanties

Op zoek naar een woningontruiming in Dordrecht? Wij bij duurzaam-woningontruiming.nl vinden het weggooien van spullen zonde. Vooral als de spullen nog in goede staat zijn. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen en maatschappelijke sociale instanties. Wij zorgen ervoor dat bruikbare goederen en bruikbaar meubilair via hen bij de minderbedeelden in onze maatschappij terecht komen. Onbruikbare goederen en onbruikbaar meubilair wordt door ons op een duurzame manier gerecycled. Als u ons het pand of de ruimte laat ontruimen helpt u niet alleen uzelf, maar ook uw medemens en het milieu. Waar wacht u nog op? Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Duurzaam ontruimen van een woning, bedrijfspand, zorgkamer, garagebox en tuin
 • Afvoeren van afval
 • Recyclen van onbruikbare goederen
 • Hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
 • Bezemschoon opleveren volgens specificatie woningbouwvereniging

Ook voor een huisontruiming in de omgeving van bijvoorbeeld Den Haag en Utrecht kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland.

Service bij woningontruiming Dordrecht

Wij begrijpen dat uw woningontruiming Dordrecht niet zomaar plaatsvindt. Meestal is dit bij grote gebeurtenissen in het leven. Een echtscheiding of juist het samenwonen met een partner, een verhuizing naar het buitenland of een verzorgingstehuis, het overlijden van een dierbare of een faillissement van een bedrijf. Wat de reden ook is: bij ons gebeurt een huisontruiming snel en discreet. U heeft nergens omkijken naar. Goederen en meubilair worden verwijderd, de ruimte wordt gestript en bezemschoon opgeleverd. Als de ontruimers klaar zijn is de ruimte klaar om opgeleverd te worden in zijn originele staat. Zo verzekeren wij u van een professionele woningontruiming in Dordrecht.

Woningontruimers

De woningontruimers die voor ons werken zijn echte vakmensen; ze beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen om de ontruiming zo snel en effectief mogelijk te laten verlopen. En laat u uw huisontruiming door onze woningontruimers doen? Dan helpt u ook milieu en medemens; de onbruikbare inboedel wordt op een duurzame manier gerecycled en de bruikbare spullen komen via instanties bij de minderbedeelden in onze samenleving. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De contactgegevens vindt u onder de button ‘contact‘ bovenaan de website.

Wij werken Landelijk

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Gratis Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Hulp bij woningontruiming

  Huis leeg laten halen in 1 dag?

  Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Call Now Button