Woningontruiming Leiden

Duurzame en professionele woningontruiming Leiden.

Woningontruiming Leiden? Wij zijn hét bedrijf dat duurzame en professionele ontruimingen verricht in regio Leiden. We werken snel, geroutineerd en duurzaam. Onze ontruimers zijn enthousiast, flexibel en ervaren. Een woningontruiming bij duurzaam-woningontruiming.nl is gegarandeerd een succes. U heeft nergens omkijken naar en wij streven ernaar binnen een dag het pand ontruimd te hebben.

Woningontruiming Leiden

Duurzaam

Wij vinden het zonde om spullen zomaar weg te gooien. We helpen daarmee liever mensen in onze maatschappij. Daarom brengen wij bruikbare goederen en bruikbaar meubilair naar goede doelen en/of maatschappelijke sociale instellingen waarmee wij samenwerken. Zij zorgen er dan voor dat de bruikbare spullen bij de minderbedeelden in onze maatschappij komen. De onbruikbare, kapotte spullen worden bij ons op een duurzame manier gerecycled. Als u bij ons een klus laat doen heeft u daar niet alleen voordeel aan, maar ook de medemens en het milieu. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte bij ons aan!

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Het duurzaam ontruimen van een woning
 • Het duurzaam ontruimen van een bedrijfspand
 • Het duurzaam ontruimen van een zorgkamer
 • Het duurzaam ontruimen van een garagebox
 • Het duurzaam ontruimen van een tuin
 • Het afvoeren van afval
 • Het recyclen van onbruikbare goederen
 • Het hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
 • Het bezemschoon opleveren volgens specificatie woningbouwvereniging

Ook voor een huisontruiming in de omgeving van bijvoorbeeld Gouda en Dordrecht kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland.

Een ontruiming gebeurt vaak bij grote gebeurtenissen in het leven. Het overlijden van een dierbare, een verhuizing naar het buitenland of een verzorgingstehuis, een scheiding of juist samenwonen of een faillissement van een bedrijf. Wat de reden ook is: bij ons gebeurt de ontruiming discreet, snel en professioneel. Wij streven ernaar uw woning, bedrijfspand, zorgkamer of garagebox binnen een dag ontruimd te hebben. Wij halen het meubilair en de goederen uit het pand, strippen de vloer van vloerbedekking of laminaat en zorgen dat hij bezemschoon is. Na de ontruiming is het pand klaar opgeleverd te worden in zijn originele staat. En daarmee helpt u dus ook het milieu en de medemens; onbruikbare goederen worden duurzaam gerecycled en bruikbare goederen komen via instanties bij de minderbedeelden in onze samenleving. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Onze contactgegevens staan bovenin onder de button ‘contact‘.

Wij werken Landelijk

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Gratis Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Hulp bij woningontruiming

  Huis leeg laten halen in 1 dag?

  Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Call Now Button