Woningontruiming Roosendaal

Duurzame & professionele woningontruiming

Een woningontruiming in regio Roosendaal? Wij zijn dé specialist op het gebied van duurzame en professionele ontruimingen. Woningen, kantoor- en bedrijfspanden, zorgkamers, tuinen en garageboxen; voor een snelle ontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken alleen maar met professionele, gespecialiseerde en ervaren ontruimers. Onze ontruimers werken geroutineerd, discreet en snel. Omdat wij begrijpen dat een ontruiming vaak iets is waar u tegen op ziet, durven wij te zeggen dat we streven naar een ontruiming binnen één dag.

Woningontruiming Roosendaal

Duurzaam

Het weggooien van bruikbare goederen en meubilair vinden wij bij duurzaam-woningontruiming.nl zonde. Daarom werken wij samen met goede doelen en maatschappelijke sociale instanties. Bruikbare spullen die uit de ontruiming komen worden via de instanties waar wij mee samenwerken naar de minderbedeelden in onze samenleving gebracht. Onbruikbare goederen en onbruikbaar meubilair wordt door onze op een duurzame manier gerecycled. Laat u uw ontruiming bij ons verrichten? Dan werkt u ook mee aan een beter milieu en helpt u uw medemens. Waar wacht u nog op? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Het duurzaam ontruimen van een woning
 • Het duurzaam ontruimen van een bedrijfspand
 • Het duurzaam ontruimen van een zorgkamer
 • Het duurzaam ontruimen van een garagebox
 • Het duurzaam ontruimen van een tuin
 • Het afvoeren van afval
 • Het recyclen van onbruikbare goederen
 • Het hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
 • Het bezemschoon opleveren volgens specificatie woningbouwvereniging
 • Ook voor een huisontruiming in de omgeving van bijvoorbeeld Leiden en Breda kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland.

Wij begrijpen dat een ontruiming vaak plaats vindt bij keerpunten in het leven. Een echtscheiding of juist het samenwonen met een partner, het overlijden van een dierbare, een verhuizing naar het buitenland of naar het verzorgingstehuis of het faillissement van een bedrijf. Onze ervaren vakmensen gaan discreet te werk en zorgen dat de ruimte snel en goed ontruimd is. Ze halen het meubilair en de goederen naar buiten, strippen de ruimte van vloerbedekking en/of laminaat en leveren de ruimte bezemschoon op. Op het moment dat onze ontruimers klaar zijn is de woning klaar om in originele staat op te leveren. U heeft nergens omkijken naar, de ontruimers regelen alles, ook wanneer u de sleutels van de woning kwijt bent – in samenwerking met slotenmakergerard.nl kunnen we slotenmaker Roosendaal inschakelen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u bovenaan de pagina onder de button ‘contact‘.

Wij werken Landelijk

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Gratis Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Hulp bij woningontruiming

  Huis leeg laten halen in 1 dag?

  Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Call Now Button