Woningontruiming Gouda

Duurzame en professionele woningontruiming Gouda

Een duurzame woningontruiming in regio Gouda? Wij zijn hét bedrijf dat gespecialiseerd is in het duurzaam ontruimen van uw woning, tuin, garagebox, bedrijfspand of zorgkamer. Een ontruiming is vaak iets waar u tegen op ziet. Wij begrijpen dat en streven er daarom naar om binnen een dag het pand ontruimd te hebben. Om dit voor elkaar te krijgen werken wij alleen maar met professionele, enthousiaste en ervaren ontruimers. Wij werken snel, discreet en duurzaam.

U heeft dus nergens omkijken naar; wij nemen u al het werk uit handen.

Woningontruiming Gouda

Duurzaam

Het weggooien van goederen of meubilair vinden wij bij duurzaam-woningontruiming.nl ontzettend zonde. Daarom werken wij samen met verschillende goede doelen en maatschappelijke sociale instanties die ervoor zorgen dat bruikbare goederen, vloerbedekking en meubilair bij de minderbedeelden in onze samenleving terecht komen. Onbruikbare goederen en meubilair worden bij ons op een duurzame manier gerecycled. Dat betekent een win-winsituatie. Bij u is uw pand ontruimd en daarmee heeft u ook nog de medemens en het milieu geholpen. Waar wacht u nog op? Vraag snel een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Het duurzaam ontruimen van een woning
 • Het duurzaam ontruimen van een bedrijfspand
 • Het duurzaam ontruimen van een zorgkamer
 • Het duurzaam ontruimen van een garagebox
 • Het duurzaam ontruimen van een tuin
 • Het afvoeren van afval
 • Het recyclen van onbruikbare goederen
 • Het hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
 • Het bezemschoon opleveren volgens specificatie woningbouwvereniging

Ook voor een huisontruiming in de omgeving van bijvoorbeeld Breda en Rotterdam kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland.

Een woningontruiming gebeurt vaak bij grote gebeurtenissen in het leven. Het overlijden van een dierbare, een verhuizing naar het buitenland of een verzorgingstehuis, het samenwonen met je partner of juist een echtscheiding of een faillissement van een bedrijf. Wat uw reden ook is; wij begrijpen dat een ontruiming snel moet gebeuren. Wij streven ernaar de ontruiming van uw pand binnen één dag te hebben gerealiseerd. Omdat wij alleen maar werken met ervaren, enthousiaste en professionele ontruimers hoeft u zich tijdens de klus nergens zorgen over te maken. Wij nemen alles bij u uit handen. Onze ontruimers beschikken over alle kennis en ervaring om de ontruiming snel, effectief en duurzaam te laten verlopen. Als de klus klaar is, is de ruimte klaar om in zijn originele staat opgeleverd te worden. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Alle contactinformatie staat bovenin onder de button ‘contact‘.

Wij werken Landelijk

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Gratis Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Hulp bij woningontruiming

  Huis leeg laten halen in 1 dag?

  Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Call Now Button