Woningontruiming Rotterdam

Woningontruiming Rotterdam nodig? Neem contact op:

BEL 085-065 54 97

Woningontruiming in Rotterdam

Hulp bij woningontruiming in Rotterdam of heeft u een verhuisbedrijf Rotterdam nodig? Ook in Regio Rotterdam ontruimen wij op een duurzame en professionele manier een woning, zorgkamer, garagebox of bedrijfspand. Tijdens een ontruiming is het voor ons van groot belang dat het ontruimen op een duurzame manier gebeurt. Daarom wordt bij ons onbruikbaar meubilair en/of onbruikbare goederen op een duurzame gerecycled. Als het nog wel bruikbaar is wordt het via goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen naar de minderbedeelden in onze maatschappij gebracht.

Woningontruiming Rotterdam

Duurzame woningontruiming Rotterdam

Wij werken alleen maar met professionele, enthousiaste en ervaren ontruimers. Dit betekent dat het ontruimen van een woning, bedrijfspand, garage of zorgkamer bij ons snel, effectief en professioneel gebeurt. U hoeft zich geen zorgen te maken om bijkomende zaken; wij regelen alles voor u. Wij beschikken over de juiste materialen, kennis en ervaring om een duurzame ontruiming mogelijk te maken. Aan het eind van de klus is het ontruimde pand klaar om op te leveren in zijn originele staat. Dus waar wacht u nog op? Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Duurzaam ontruimen van een woning, bedrijfspand, zorgkamer, garagebox en tuin
 • Afvoeren van afval
 • Recyclen van onbruikbare goederen
 • Hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
 • Bezemschoon opleveren volgens specificatie woningbouwvereniging

Wanneer woningontruiming in Rotterdam?

Een ontruiming gebeurt meestal bij een grote levensgebeurtenis. Het overlijden van een dierbare, het verhuizen naar het buitenland of een verzorgingstehuis, een scheiding of juist het gaan samenwonen met je partner of het faillissement van een bedrijf. Tijdens al deze zaken gaan wij van duurzaam-ontruiming.nl professioneel en geroutineerd te werk. Aan het einde van de klus is het huis, het bedrijfspand, de garagebox of de zorgkamer bezemschoon, de goederen zijn op een duurzame manier verwerkt en daarnaast is de plek klaar om op te leveren in de originele staat.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze contactinformatie vindt u bovenaan deze website onder het knopje ‘contact‘.

Wij werken Landelijk

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Gratis Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Hulp bij woningontruiming

  Huis leeg laten halen in 1 dag?

  Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Call Now Button