Woningontruiming Breda

Duurzame & professionele woningontruiming Breda

Woningontruiming Breda? Wij zijn hét bedrijf gespecialiseerd in duurzame en professionele woningontruimingen. Bij ons is uw klus in goede handen. Wij werken alleen maar met professionele, ervaren en geroutineerde ontruimers. Op deze manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Parkeervergunningen, materialen en aanvragen voor vergunningen; wij regelen alles voor u. Wat de reden van de ontruiming ook is, het is vaak iets waar u tegen op ziet. Dat begrijpen wij. Omdat wij alleen maar werken met vakmensen durven wij ernaar te streven de ontruiming binnen een dag te hebben afgerond.

Woningontruiming Breda

Duurzaam

Laat u de ontruiming door ons doen? Dan helpt u ook mee aan een betere wereld. Wij bij duurzaam-woningontruiming.nl vinden het zonde om goede spullen weg te gooien. Daarom hebben wij contracten met verschillende goede doelen en maatschappelijk sociale instanties. Via hen komen bruikbare goederen en bruikbaar meubilair bij de minderbedeelden in onze samenleving terecht. Onbruikbare goederen en onbruikbaar meubilair wordt door ons op een duurzame manier gerecycled. Een ontruiming bij ons betekent dus ook meewerken aan een beter milieu en iets doen voor je medemens. Hoe fijn is dat? Waar wacht u nog op? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Het duurzaam ontruimen van een woning
 • Het duurzaam ontruimen van een bedrijfspand
 • Het duurzaam ontruimen van een zorgkamer
 • Het duurzaam ontruimen van een garagebox
 • Het duurzaam ontruimen van een tuin
 • Het afvoeren van afval
 • Het recyclen van onbruikbare goederen
 • Het hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
 • Het bezemschoon opleveren volgens specificatie woningbouwvereniging

Het ontruimen van een zorgkamer, tuin, garagebox, woning of bedrijfspand vindt niet zomaar plaats. Vaak hangt dit samen met het overlijden van een dierbare, het faillissement van een bedrijf, een echtscheiding of juist het samenwonen met een partner of het verhuizen naar het buitenland of verzorgingstehuis. Wat de reden ook is: bij ons gebeurt de woningontruiming snel en discreet. U hoeft nergens naar om te kijken. De ontruimers halen meubilair en goederen uit de ruimte, strippen de ruimte van vloerbedekking of laminaat en maken hem daarna bezemschoon.

Als de klus geklaard is, is de ruimte vrij en klaar om opgeleverd te worden in zijn originele staat. En daarbij helpt u ook nog eens mee aan een beter milieu en doet u iets voor de minderbedeelden in onze maatschappij. Bruikbare goederen en meubilair gaan naar hen, onbruikbare spullen worden duurzaam gerecycled. Een win-winsituatie dus. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De contactinformatie vindt u bovenaan de website onder de button ‘contact‘.

Wij werken Landelijk

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Gratis Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Hulp bij woningontruiming

  Huis leeg laten halen in 1 dag?

  Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Call Now Button