Woningontruiming Amsterdam

DUURZAME EN PROFESSIONELE ONTRUIMING

Een professionele woningontruiming Amsterdam vraagt om ontruimers met ervaring. Parkeerplaatsen met een parkeervergunning, geen ruimte om een vershuislift neer te zetten en panden waar geen trap aanwezig is zijn enkele voorbeelden. Omdat wij alleen maar werken met professionele, enthousiaste en ervaren ontruimers is een woning, bedrijfspand, garage of zorgkamer ontruimen in de hoofdstad voor ons geen enkel probleem. U hoeft zich geen zorgen te maken om bijkomende zaken, wij regelen alles voor u.

Onze ontruimers beschikken over de juiste materialen, kennis en ervaring om een duurzame ontruiming mogelijk te maken. Aan het eind van de klus is de ontruimde plek klaar om op te leveren in zijn originele staat. Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons.

Woningontruiming Amsterdam
Woningontruiming Amsterdam

DUURZAAM

Laat u ons uw woning duurzaam ontruimen? Dan werkt u ook mee aan een beter milieu en helpt u de minderbedeelden in de samenleving. Voor ons is het hergebruiken van inboedel of goederen van groot belang. Herbruikbare goederen gaan naar een goed doel of sociaal maatschappelijke instantie en komen zo bij de minderbedeelden in ons land. Onherbruikbare goederen worden op een duurzame manier gerycled. Een win-win situatie voor iedereen.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Het duurzaam ontruimen van een woning
 • Het duurzaam ontruimen van een bedrijfspand
 • Het duurzaam ontruimen van een zorgkamer
 • Het duurzaam ontruimen van een garagebox
 • Het duurzaam ontruimen van een tuin
 • Het afvoeren van afval
 • Het recyclen van onbruikbare goederen
 • Het hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
 • Het bezemschoon opleveren volgens specificatie woningbouwvereniging
 • In samenwerking met http://witgoedmonteur-amsterdam.nl zorgen wij ervoor dat ook uw witgoed apparatuur wordt verwijderd uit uw woning, tevens kunt u er terecht voor wasmachine reparatie Amsterdam.

Ook voor een huisontruiming in de omgeving van bijvoorbeeld Den Haag en Leiden kunt u ons inschakelen. Wij werken door heel Nederland.

De reden van een (duurzame) ontruiming kan zijn het overlijden van een dierbare, het verhuizen naar het buitenland of een verzorgingstehuis, een scheiding of juist het gaan samenwonen met je partner of het faillissement van een bedrijf. Bij al deze zaken gaan wij professioneel, geroutineerd, snel maar vooral ook discreet te werk.

Na de ontruiming is de woning, de zorgkamer, het bedrijfspand of garagebox bezemschoon, de goederen zijn op een duurzame manier verwerkt en daarnaast is de plek klaar om op te leveren in de originele staat. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze contactinformatie vindt u bovenaan deze website onder ‘contact

Woningontruiming Amsterdam
Woningontruiming Amsterdam

Wij werken landelijk

Woningontruiming

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Advies nodig? Bel 085-065 54 97

Klanten beoordelen ons met een:

5.0/5

Gebaseerd op 25+ recensies

Gratis offerte

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Reviews Duurzaam woningontruiming

  Sybe Mijnders

  Eind januari is mijn oma plotseling overleden. Als direct nabestaande moesten mijn man en ik alles regelen. Haar huis was zwaar vervuild en eigenlijk wisten wij niet waar we moesten beginnen. Na wat googelen zijn wij bij Duurzaam woningontruiming terecht gekomen. Ze zijn meedenkend en zeer oplossingsgericht. Wij zijn goed geïnformeerd en geholpen en vooral ontzorgt. Binnen 1 dag was de woning leeg.

  Charlotte Schepers

  De woning van mijn moeder stond helemaal vol tot het plafond aan toe. Alle 3 kamers en de ruimtes waren helemaal berookt. Mannen hebben de woning binnen 1 dag helemaal leeggemaakt en in oude staat teruggebracht en de oplevering gedaan naar de woning corporatie. Dank jullie wel mannen!

  Stanley Gouw

  We zij erg tevreden. Mensen werken keihard en komen hun afspraken na. Mannen waren al 30 min van te voren aanwezig. Zoals beloofd, om 18:00 was alles ontruimd. Onze oude spullen zijn ook gegeven aan mensen die het minder goed hebben in onze maatschappij. Goed bezig, zeker wel een aanrader.

  Hulp bij woningontruiming

  Huis leeg laten halen in 1 dag?

  Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Call Now Button