Huisontruiming

Duurzame huisontruiming nodig? Neem contact op:

BEL 085-065 54 97

Huisontruiming in 1 dag

Hulp nodig bij uw huisontruiming? Of wilt u graag een professioneel bedrijf inschakelen die de huisontruiming in 1 dag voor uw nabestaande kan verzorgen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een vakkundige en duurzame ontruiming van de woning. Heeft u nog bruikbare spullen waar u graag van af wilt? Geen probleem, wij leveren uw bruikbare spullen graag via goede doelen en sociaal maatschappelijke instanties aan minderbedeelden. Echter kunnen wij ook onbruikbare spullen meenemen. Wij zorgen er dan voor dat deze op een duurzame manier worden gerecycled. Daarbij kunt u ons door heel Nederland inschakelen.

Huisontruiming

Vervelende situatie

Een huisontruiming vindt vaak plaats tijdens een vervelende situatie. In veel gevallen worden onze diensten gevraagd wanneer er een dierbare is verloren, een scheiding tegemoet wordt gegaan of een verhuizing naar het buitenland plaatsvindt. In dit soort situaties wilt u met uw hoofd ergens anders zijn en nemen wij dan ook graag uw zorg over het huis over. Wij verzorgen een ontruiming tot in de puntjes. Van het afvoeren van afval tot het bezemschoon afleveren volgens specificaties van de woningbouwvereniging.

Landelijke huisontruiming

Wij werken door heel Nederland. Van Groningen en Friesland tot Zuid-Holland en Limburg. Met grote regelmaat krijgen wij opdrachten uit onder andere onderstaande steden:

Duurzaam en milieubewust

Wat ons uniek maakt is dat wij nooit zomaar spullen weggooien. Zoals eerder vermeld zorgen we ervoor dat bruikbare spullen bij minderbedeelden terecht komen. Een tweede leven voor deze spullen geeft niet alleen een goed gevoel, ook helpt u hier uw medemens vaak van onschatbare waarde mee. Dit maken wij dankzij onze samenwerkingen dag in dag uit mee. Tevens worden onbruikbare spullen gerecycled. Wij werken bij een ontruiming duurzaam en milieubewust zodat niet alleen u, maar ook de medemens en het milieu hier voordeel aan heeft. Neem voor verdere vragen over onze werkwijze vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contactinformatie onder het knopje ‘contact‘ bovenin.

Wij werken Landelijk

Waarom u ons kiest

Snelle en flexibele inzetbaarheid
Wij kopen uw inboedel
Scherpe tarieven
Wij ontruimen altijd in 1 dag
Gratis Offerte
Spoedontruiming

Gratis Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Hulp bij woningontruiming

    Huis leeg laten halen in 1 dag?

    Bel 085-065 54 97 voor een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

    Call Now Button