Het kan zo zijn dat je geen toegang meer hebt voor de woning die je wilt ontruimen, in dat geval ben je dus buitengesloten en heb je een slotenmaker nodig. Deze zal het slot schadevrij openen en eventueel ook het deurslot vervangen. Slotenmaker Gerard is zo’n slotenmaker die dit voor je kan regelen, deze slotenmaker werkt landelijk en kan binnen 20 minuten op locatie zijn.

Een slotenmaker inschakelen bij inbraakschade.

Als je een slotenmaker nodig hebt, dan kun je deze makkelijk vinden door naar deze website te gaan en door het telefoonnummer te bellen – ze zijn snel aan huis en hebben begrip voor je situatie wanneer er is ingebroken. Je wilt de kosten zo laag mogelijk houden en wilt niet teveel betalen voor een nieuw slot, de slotenmakers van Sonam houden daar goed rekening mee. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat ze echte experts zijn als het gaat om openen van sloten.

  • Sloten vervangen:
    De slot laat je vervangen wanneer je deze kwijt bent geraakt. Dit is de meest verstandige keuze bij een inbraak, vaak is er inbraakschade aan de deurslot.
  • Deuren openen:
    Als je bent buitengesloten en je sleutels nog binnen in de woning zitten, moet de slotenmaker je deur openen. Dit doen ze meestal schadevrij, zodat je niet meer geld moet uitgeven aan een nieuw deurslot.
  • Kluizen openen:
    De meeste mensen die een kluis bezitten, hebben er waardevolle spullen in zitten. Toch is het mogelijk dat je de sleutels vergeet van de kluis en daarom dus een slotenmaker nodig hebt, een goede slotenmaker kan ook kluizen openen.
Call Now Button